Njoftim

Njoftohen të gjithë bashkatdhetarët, që jan të interesuar ti qethin flokët, këtë mund ta bëjnë në lokalet e Shoqatës Kulturore Shqiptare „Isa Boletini“ në Sindelfingen.

Qethje flokësh vetëm për mashkuj.

Orari:

Çdo të Premte dhe të Shtune prej orës 18:00 deri 21:00

Çmimi:

Të rritur: 8 EURO
Për fëmijë: 7 EURO

Ju përshendet

Kryesia e Shoqatës