Mbrëmje Muzikore

Mbrëmje Muzikore me daten 26.02.2016 në lokalet e Shoqatës Isa Boletini në ora 19:30
Këndojn: Sabri Hoxha & Demir Canolli

Mbremje-Muzikore


Njoftim

Njoftohen të gjithë bashkatdhetarët, që jan të interesuar ti qethin flokët, këtë mund ta bëjnë në lokalet e Shoqatës Kulturore Shqiptare „Isa Boletini“ në Sindelfingen.

Qethje flokësh vetëm për mashkuj.

Orari:

Çdo të Premte dhe të Shtune prej orës 18:00 deri 21:00

Çmimi:

Të rritur: 8 EURO
Për fëmijë: 7 EURO

Ju përshendet

Kryesia e Shoqatës


Strassenfesti 2016

Nga data 17.06.2016 deri me 19.06.2016, ne jemi prezent me stendat tona në Sindelfinger Internationales Strassenfest 2016. Ne shpresojmë që ju do te na Vizitoni!