FTESË – Mbledhje publike me bashkëatdhetarë

Shoqata Kulturore Shqiptare „Isa Boletini“
Sindelfingen – Böblingen

FTESË

Mbledhje publike me bashkëatdhetarë

Të nderuar bashkatdhetarë,
ftoheni që të merrni pjesë në mbledhjen publike me bashkëatdhetarë me datë 04.06.2015, ne ora 19:00 ne Lokalet e Shoqatës „Isa Boletini“ ne Sindelfingen, Marienstr. 11

Rendi i ditës:
1. Fjala përshendetëse
2. Informim rreth organizimit të Strassenfestit
3. Ndryshimet në Kryesi
4. Të ndryshme

Kërkesat për shtesa në rendin e ditës duhet të bëhen një javë para mbajtjes së Mbledhjes dhe të dorëzohen me shkrim në Kryesi, në mënyrë që Kresia të ketë mundësi për ta përcakluar rendin e ditës.
Ju lutemi që të mermi pjesë në këtë tubim dhe qysh tani ju shprehim falenderimet tona te përëzemërta për pjesëmarrjen e Juaj.

Për çdo pyetje apo informata mundeni të na kontaktoni:
01777349686, 015208208434 dhe 01724073025

Me nderime
Mufail Sinani – kryetar
Shoqata Kulturore Shqiptare „Isa Boletini“

Shkarko Ftesen ne PDF