Frohes Neues Jahr 2018

Der Albanische Kulturverein „Isa Boletini“ wünscht all seinen Fans, Sponsoren, Mitgliedern, Sympatisanten, Unterstützern und deren Familien ein gesundes und erfolgreiches Jahr 2018!
Wir freuen uns auf erfolgreiche, spannende und tolle Momente im neuen Jahr.


Frohes Neues Jahr 2017

Der Albanische Kulturverein „Isa Boletini“ wünscht all seinen Fans, Sponsoren, Mitgliedern, Sympatisanten, Unterstützern und deren Familien ein gesundes und erfolgreiches Jahr 2017!
Wir freuen uns auf erfolgreiche, spannende und tolle Momente im neuen Jahr.


Musikalischer Abend

Musikalischer Abend am Freitag, den 26.02.2016 ab 19:30 Uhr in Sindelfingen, Marienstr. 11.

Die Sänger Sabri Haxholli und Demir Canolli treten auf.

Ihr seid alle eingeladen!

Mbremje-Muzikore


Der Tag der Unabhängigkeitserklärung von Kosovo

Viele Grüße zum Tag der Unabhängigkeitserklärung von Kosovo.
Auch nach so vielen Jahre nach der Unabhängigkeitserklärung erkennen viele Staaten die Unabhängigkeit des Kosovo nicht an.
nicht des doch troz ist es ein tag zum Feiern für die Gesamte Bevölkerung im Kosovo, Europa und Weltweit.


Internationales Strassenfest Sindelfingen

Vom 17.06.2016 bis zum 19.06.2016 finden Sie unseren Stand auf dem Sindelfinger Internationales Strassenfest 2016. Besuchen Sie uns! Wir freuen uns auf Sie!

Internationales Strassenfest Sindelfingen
Internationales Strassenfest 2016
17. – 19. Juni 2016


KF Isa Boletini në Sindelfingen

KF Isa Boletini në Sindelfingen kualifikohet një Ligë më lartë, si ekipi më i suksesshëm në Kreisliga B 6 për sezonin 2013/2014.

Nga 20 ndeshjet e luajtura ka realizuar 15 fitore, 4 barazime dhe vetëm 1 humbje. Raporti i golave është 53:20 ndërsa diferanca e golave të shënuara është + 33 gola.

Me 43 pikë sa ka grumbulluar KF Isa Boletini ka siguruar vendin e parë, të cilin edhe ashtu e ka ruajtur pothuajse gjatë tërë kohës sa janë zhvilluar ndeshjat futbollistike.

Me këtë sukses të realizuar KF Isa Boletini me trajnerin Albert Marku, me sponzorin Ekrem Jupolli, me kryetarin Bedri Perquku dhe bashkëpunëto-rët e tjerë, ka siguruar kualifikimin për të garuar një rang më lartë të ligave regjionale – futbollistike.

Kontributi dhe angazhimet e lojtarëve kanë qenë në shkallë maksimale dhe për çdo lavdatë. Poashtu prezenca e bashkatdhetarëve për ta përkrahur KF Isa Boletini gjatë ndeshjeve të tija ka qenë shumë e mirë.

Vlenë të theksohet se me 25 maj kur është zhvilluar ndeshja e fundit – vendimtare për kualifikim, ka pasur diku rreth 200 shikues aktiv në përkrahje të futbollistëve kuq e zi të KF Isa Boletini.

Përgëzojmë lojtarët e KF, shtabin teknik të KF, dhe kryesinë e KF për sukseset e arritura dhe njëherit ju dëshirojmë përsëri suksese të reja në garat që e presin në ligën e re regjionale.(BH).