Festa Internacionale ne Sindelfingen Qershor 2017

Gjat Prezentimit te Kultures dhe Tradites Shqiptare ne festen Internationale te qyteti ne Sindelfingen (Internationales Straßenfest)te mbajtur me 16,17 dhe 18 Qershor 2017 Organizuar nga Shoqata Kulturore „Isa Boletini „ ne Sindelfingen
Vallet Shqipe prezentuar nga Valltaret/Femijet e moshave te ndryshme te Shoqates „Isa Boletini“